fooldal1.png

Parfüm és kozmetikai nagykereskedés

A PARFUM LINE Kft. prémium kategóriás parfüm-, kozmetikai, dekor- kozmetikai és designer márkák nagykereskedelmével foglalkozó cég, amely több, mint 15 éve van jelen a hazai piacon. Budapesti székhelyű vállalatunk olyan exkluzív márkákkal foglakozik, mint Lanvin, Burberry, Hugo Boss, Azzaro, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Givenchy, Versace, Lancome, YSL, Chloé, Estée Lauder, DKNY, Clinique, Elisabeth Arden, Gucci, Nina Ricci, Paco Rabanne, Diesel, Thierry és még sorolhatnánk...
fooldal2.png
 

Legyen Ön is a partnerünk!

Számunkra a partnerség egyet jelent a megbízhatósággal, rugalmassággal, pontossággal és gyorsasággal
Ezeken felül versenyképes árakat kínálunk és egyszerű üzleti modellben dolgozunk, amely nagyfokú rugalmasságot tesz lehetővé számunkraés partnereink számára is. Várjuk mind szállítók, mind vevők jelentkezését, hogy mielőbb megkezdhessük az együttműködést.
fooldal3.png

Megbízható logisztika!

Közel 1000 m2-es raktárunkban széles árukészlettel rendelkezünk, ahol modern technológia és képzett munkatársaink biztosítják, hogy partnereink számára minél gyorsabban, pontosabban és biztonságban eljuttassuk a rendeléseket.
Raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy igényeit készletről, azonnal kiszolgáltjuk, ezen túl pedig természetesen rendelésre is dolgozunk.
Parfüm és kozmetikai kínálatunkat folyamatosan bővítjük és frissítjük, hoygy partnereink számára mindenkor az aktuális trendek kínálatát biztosíthassuk.

OPTEN - A - minősítéssel rendelkezünk